MODX Meeting tijdens de Landelijke Bijeenkomst van de NLLGG

Om de twee maanden wordt er bij de NLLGG [Nederlandse Linux Gebruikers Groep] in Utrecht een Landelijke Bijeenkomst gehouden.

De NLLGG organiseert bijeenkomsten en evenementen met betrekking tot Linux en andere Open Source oplossingen http://nllgg.nl/wie_is_de_nllgg .
Kijk voor het volledige programma van de toekomstige bijeenkomsten op de website van de NLLGG, hier is ook een routebeschrijving te vinden.

De eerst volgende bijeenkomst is op 9 juni 2012 http://www.nllgg.nl/bijeenkomsten .
Dit is de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie.
Het belooft een bijzonder afwisselende dag te worden met diverse interessante onderwerpen en presentaties.

Zo zullen er mensen van de Nederlands Linux Mint community  aanwezig zijn voor ondersteuning, en om mee van gedachte te wisselen.

Ook zal de Nederlandse LibreOffice community en http://www.nouenoff.nl/ vertegenwoordigd zijn, zij zullen ook een presentatie geven.

Wil je een andere ROM op de Android telefoon of tablet, Ger Boshof helpt je op weg en deelt zijn ervaringen over dit onderwerp.

Verder zal er tijdens de bijeenkomst op 9 juni een MODX Meeting plaatsvinden voor geïnteresseerden in dit mooie Open Source CMS systeem.
Tijdens deze meeting kan er met andere MODX gebruikers van gedachten worden gewisseld, en kunnen er tips en trucks uitgewisseld worden.

Verder zullen er 2 presentaties gegeven worden, en niet door de minste Nederlandse MODX cracks.

Allereerst Menno Pietersen.
Menno Pietersen [ http://anyscreensize.com ] is een zelfstandig webdesigner en developer gespecialiseerd in adaptive/responsive webdesign, HTML5, CSS, jQuery, MODX en SEO.

Menno zal een presentatie geven over Adaptive/Responsive webdesign.

Ten tweede Mark Hamstra.
Mark Hamstra [ www.markhamstra.com ]  is recent toegetreden tot de core ontwikkelaars van MODX en zal een presentatie geven over nieuwe ontwikkelingen die er aankomen met betrekking tot MODX.

Om een indruk te krijgen van het aantal belangstellende voor de MODX Meeting zal er binnenkort een inschrijving geopend worden via de officiële Nederlandse MODX Meetup site: www.modxmeetup.nl .

Kijk dus regelmatig op de site van de NLLGG en MODXMeetup voor het laatste nieuws.

Al met al belooft het een bijzonder gevarieerde dag te gaan worden.

Tagged with: , , , , , , ,
Geplaatst in jQuery, LibreOffice, Linux, Linux Mint, MODX, NLLGG, Webdesign

Plaats een reactie